Team van Ginkel

kweeklijn | Team van Ginkel

GinkelLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum id rutrum felis. Fusce at nibh et velit dignissim viverra. Vivamus vitae aliquet dolor. Nullam pretium, dui sit amet laoreet vulputate, leo dui condimentum dolor, nec blandit augue ex in eros. Aenean pellentesque mauris eget libero dignissim pharetra. Pellentesque at velit tristique, cursus leo eget, elementum lectus. Morbi egestas ante a quam feugiat rhoncus. Quisque eget interdum lacus, eu ultrices enim. Curabitur dictum, elit id facilisis porta, massa arcu tempus nulla, a semper quam orci a orci.

Stamduiven / Doffers

11-4400641

Deze doffer is bij Team van Ginkel te Veenendaal gekweekt uit 2 toppers op de vluchten. Te weten: ICEMAN x SHAKIRA. In 2009 vloog Iceman, de vader, al 3 uit 3. En in 2010 werd dit wederom gepresteerd 3 uit 3. Waaronder een 4e prijs op St.Vincent. Ook Shakira, de moeder, liet direct haar klasse zien met meerdere toptien klasseringen en werd in 2009 eerste duifkampioen op de overnacht. In 2010 won Shakira al weer een 1e op St.Vincent in het inkorfcentrum. Maar ook de kweeklijnen bevatten vele klasbakken zoals: De Barcelona van Anton Thuns, Bonte Stayer en Jonge Stayer van Piet de Vogel, Stayer en Den Pau van Jac.Steketee en de Bonte Brugemann van de Gebr.Brugemann.

Stamboomkaart

09-2091141

Vader is de Blue Thunder-51 een topvlieger en topkweker. Zoon van de Superkweker Jonge Stayer. Jonge Stayer de vader van PAUMAN, 2 keer de Beste ZLU ASDUIF over 5 jaar. De Jonge Stayer was gekoppeld met de Carteus duivin. Dochter van de Cartier, 1e Nationaal Perpignan België en 2e Internationaal Perpignan. Kleindochter van de Limoges van G.Carteus te Ronse.
Moeder is een rechtstreekse Janssens-Hausoul. Gekweekt aan beide kanten naar de lijnen van de BARCA 1.

Stamboomkaart

09-2091204

Deze kweekdoffer komt uit 4 Toplijnen. Vader is De Bordeaux. Als jaarling direct 11e Nat.Bordeaux ZLU 4.895 duiven en 17e Internationaal van 9.027 duiven. Komt uit het koppel Zoon Gouden Kweker van Cees de Jong en Dochter Saphira van Gebr.Brugemann. Bewezen kweekduivin uit twee toppers (Tarkan en Saphira) van de Gebr.Brugemann. Moeder is Stayerke-Pau 06. Dochter van het icoon de Jonge Stayer met een dochter van DE PAU van JD.Moedt. Twee wereldberoemde kwekers van AARDEN origine. DE PAU was gekoppeld aan ’t Oliebontje van Ko van Dommelen. Wederom een Superkweekster.

Stamboomkaart

10-5017977

Deze kweekdoffer komt uit de Zoon Jonge Hulk van Ko van Dommelen en HET SUPERTJE van Cas de Graaff & Zn. Het Supertje is een volle dochter van de beroemde ARMSTRONG. Eén van de allerbeste ZLU duiven ooit en een neef van de PAARSBORST. De Paarsborst is een Supercrack en bij leven een legende met: 1e Nat.DAX 2006/ loodzwaar en 1e Nat.Lourdes 2005/ tijdrace loodzwaar.

Stamboomkaart

10-5018068

Deze roodkras doffer is gekweekt uit de lijnen Donkere Lazeroms van W.Kooreman. Donkere Lazeroms een topkweker van 100% Aarden origine. En stond op de Rode Ullrich duivin. De moeder van de 068 is een dochter van de Jonge Stayer van Jac.Steketee x Donkere PAU van JD.Moedt. Ook hier komen we weer 4 Toplijnen tegen.

Stamboomkaart

11-1701475

De 475 is gekweekt uit de Broer Ultieme van JD.Moedt. Volle broer van de vader van de Paarsborst, de Ultieme, maar ook van de Zwarten Pau-de vader van de Zwarte Elastieken. Broer Ultieme is dus gekweekt uit DE PAU van A.Schults. DE PAU vliegt 3x bij de 1e 100 Nationaal Pau. De Pau stond gekoppeld aan Inteeltje Bordeaux –topkweekster- van Ko van Dommelen.Broer Ultieme vormde een koppel met Dochter AS R.Borloo. Beste Barcelona Perpignan duif van Europa in 2009.

Stamboomkaart